Satiweb

Rólam

Sárik Attila vagyok, 2016-ban indítottam el saját vállalkozásomat, korábbi céljaimnak megfelelően az informatika világában. Fókuszban új weboldalak készítésével, illetve hirdetések beállításában, kezelésében.

Korábbi munkáim
Idézőjel
Örülök, hogy Neked is fontos, hogy legyen saját weboldalad!
Sárik Attila
CEO of Satiweb
Kép rólam
Webdesign, sitebuild

Üdvözöllek az oldalon!

Miben tudok segíteni Neked?

Elsősorban weboldalkészítéssel, hirdetéskezeléssel, grafikai kivitelezéssel, valamint a hozzájuk tartozó tanácsadással foglalkozom.
Célom, hogy a mai modern megjelenést tudjam biztosítani partnereimnek, a számukra leghasznosabb funkciókkal együtt, hiszen minden vállalkozás számára létfontosságú a fejlődés és a profi megjelenés.

Gyors, minőségi weboldal készítése!

Kérj díjmentes, személyre szabott árajánlatot!

3 ok amiért megbízz bennem

Személyre szabva

Honlapod 100%-ig a Te elképzelésed szerint készül, hogy úgy jelenj meg, ahogy Te szeretnéd. A lehető legjobb megoldást megkeresve problémáidra.

Funkcionalitás

Az igényeidnek megfelelő keretrendszer, hogy csak azok a funkciók legyenek weboldaladon, amelyekre tényleg szükséged van. Ezzel is segítve, hogy minél gyorsabb oldalad legyen.

Támogatás

Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, menet közben is részletes betekintést kapsz a folyamatokba. Nyomon tudod követni a weboldal alakulását. A kész weboldal átadása után sem maradsz magadra.